【演劇部】発表会に向け追い込みに入っています

2018年6月4日 13時23分

6月4日(月)、演劇発表会に向け、演劇部では舞台発表の練習を行っています。発表会では気合の入った演技をお見せします。発表は、6月9日(土)11:00~倉吉未来中心小ホール(入場無料)です。多くの方のご来場をお待ちしています。

Easter Eggs at English Lunch

2016年4月18日 13時59分
ニュース

Today was the first English Lunch meeting of the year.
今日、今年の初めてのイングリッシュランチを行いました。

We celebrated spring by decorating Easter eggs and learning more about western culture.
私達は春を感じるイベントをしました。卵にいろを塗りました。英語圏の文化に触れました。

Today, many first year students came to English Lunch. They did their best to speak in English while eating lunch and decorating eggs.
今日は新しい一年生もたくさん来てくれました。生徒達は食事をしながらマギーさんを囲んで英語でお話をしました。

This fun event will happen every Monday, Tuesday and Wednesday. You should join us!
この楽しいイベントは毎週の月曜日、火曜日水曜日おひる開催しています。ぜひ、参加して下さい。